Zapomněli jste na sandály pro tuto sezónu? Top výběry z obchodu Paní Kabelkové

Vzdušné, pohodlné, ideální na léto. Ano, mluvíme o sandálech. Můžete si je obout a vyrazit na výlet nebo exkurzi bez obav, že vám bude příliš horko na nohy. Prohlédněte si sandály v obchodě Paní Kabelkové a vyberte si své oblíbené.

Módní espadrilky

Sníte o dámských sandálech na plochém podpatku, které kombinují pohodlí s designem? Podívejte se na espadrilky značky Gatisa, které jsou skutečným hitem sezóny. Kombinují pohodlí s jedinečným vzhledem a hodí se k jakémukoli, i bláznivému stylu. Mátová barva vám umožní být módní.

Sandály pro ty, kteří se rádi odlišují

Rádi přitahujete pohledy? Pak věnujte pozornost těmto elegantním sandálům značky Bellucci. Neobvyklý design vás přiměje hrát si s módou, zatímco vysoký podpatek ve tvaru jehlového podpatku zeštíhlí vaše nohy. Průhledný pásek dodává lehký nádech. Leopardí vzor je módní záležitostí!

Pohodlí na plošině

Dáváte přednost sandálům na podpatku? Pak vás osloví tento model sandálů v boho stylu. Tyto boty můžete kombinovat s džínami nebo šaty a v obou případech budete vypadat jedinečně. Sandály jsou vyrobeny z ekologického semiše v kombinaci s jutovou šňůrou. Tento model vám umožní zdůraznit vaši siluetu i styl.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *