Co je nového v obchodě Pani Kabelkova?

Toužíte po novinkách? Láká vás vše, co je neznámé a zrychluje vám tep? Podívejte se na novinky v obchodě Pani Kabelkova a nechte se unést!

Kabelka nebo batoh?

Už se nemusíte divit, protože zde je model od Hernana, který tyto dvě vlastnosti kombinuje. Můžete ji nazvat kabelkou s funkcí batohu nebo batohem s funkcí kabelky, ale důležité je, že máte před sebou univerzální model, který se bude hodit pro mnoho příležitostí. Můžete si ho snadno hodit na záda a vyrazit na výlet, na kolo nebo na prázdninový piknik. Pokud chcete nosit tašku, použijte nastavitelný popruh a připevněte jej tak dlouhý, jak potřebujete. Pokud si ceníte především funkčních doplňků s vysokou kvalitou zpracování, je tento model od společnosti Hernan vyroben s ohledem na vás. Modrý batoh je rozkošný a sladíte ho s mnoha krásnými styly.

Velká taška pro velké potřeby

Dáváte přednost velkým dámským taškám, do kterých se vejdou všechny vaše krámy, před úhlednými pouzdry nebo spojovacími taškami? Zde je nákupní taška XXl značky Hernan, která by měla splňovat vaše potřeby. Do brašny můžete snadno vložit dokumenty nebo notebook, protože se do ní snadno vejde formát A4. Díky praktickým kapsám uvnitř tašky můžete uspořádat drobné příslušenství, aniž byste je museli hledat. Tuto tašku oceníte každý den i při zvláštních příležitostech, kdy chcete nosit velkou tašku a zároveň zůstat styloví. Růžová nákupní taška vypadá roztomile a nechá vás vyniknout!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *