Kufr nebo cestovní taška? Sbalte si, co chcete!

Kdo nerad cestuje? Zejména v období dovolených se mnoho lidí vydává na cesty a k tomu nutně potřebují tašku nebo kufr, do kterého se vejde všechno harampádí. Dáváte přednost cestovní tašce nebo kufru na kolečkách? Podívejte se na možnosti pro obě varianty.

Cestovní taška – proč se vyplatí?

Cestovní taška je obvykle vyrobena z látky, a proto je lehčí než kufr. Pytle mohou mít objem od několika desítek až po více než 100 litrů. Čím větší je taška, tím více kapes má obvykle uvnitř.

Výhodou cestovní tašky je její nízká hmotnost a pružný materiál, díky kterému se můžete snadno sbalit na cestu. Samotná taška také nezabere mnoho místa – když se zrovna nechystáte pryč, můžete ji složit a uložit do skříně. Za zmínku stojí také různé způsoby přenášení – v ruce, na rameni a některé modely jsou vybaveny i kolečky.

Kufr na kolečkách – proč se vyplatí?

Cestovní kufr má naproti tomu pravidelný tvar a pevnou konstrukci. Kufr se může lišit velikostí a kapacitou, ale různé modely mají jedno společné – praktická kolečka. To umožňuje pohodlnou přepravu i těch nejtěžších nákladů.

Výhodou může být také nedostatečná flexibilita mnoha kufrů. Díky tomu jsou i křehké předměty uložené v kufru v bezpečí a dostatečně tlumené. Výhodou je také to, že mnoho kufrů lze bezpečně uzamknout, což zajistí, že se do kufru nedostanou třetí osoby

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *