Nejprodávanější v obchodě Paní Kabelkové

Rádi držíte prst na tepu a vždy víte, co se děje v trávě? I když máte svůj vlastní jedinečný styl, občas se vyplatí podívat se, co se líbí ostatním. Zde jsou bestsellery v internetovém obchodě Paní Kabelkové, které vám zrychlí tep!

Městský styl pro každý den

Máte rádi batohy a doplňky pro volný čas? Zde je jeden z nich. Univerzální dámský batoh Herisson je ideální pro ty, kdo hledají společníka na každodenní výlety. Má nadčasový design doplněný o kapsu na přední straně a dostatek prostoru pro uložení nezbytných věcí. Černý batoh je doplňkem pro každý den.

Co takhle univerzální poštovní schránka?

Dalším návrhem je poštovní taška, která vás nadchne svou nadčasovostí, univerzálností a jedinečným stylem. Vyznačuje se robustním polstrovaným střihem, který zapadá do klasického designu. Třásně jsou jedinečným prvkem, který dodává tlumenému stylu osobitý charakter. Ačkoli je taška malá, vyniká také svou kapacitou. Bude vás doprovázet při každodenních i večerních příležitostech.


Pro milovníky kufrů

A tady je model, který se bude líbit milovníkům kufrů. Pokud vaše práce vyžaduje každodenní pracovní vzhled, je to pro vás ideální doplněk. Tato dámská kabelka značky Herrison je lehká, elegantní a minimalistická. Černý kufr bude univerzální pro všechna roční období.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *