Kabelka na svatbu – jakou si vybrat?

Svatební den je důležitou událostí, kdy chceme vypadat úchvatně. Správný outfit dohromady sestavit může ale zabrat hodně času a úsilí. Jakmile už máme vybrané šaty, přemýšlíme, které doplňky k nim budou nejlépe pasovat. Jsou to právě doplňky, které outfit dokončují a dodávají mu charakter. V tomto článku se dozvíte, které kabelky skvěle doplní svatební šaty a dodají vašemu outfitu „to určité něco“.

Kabelka na svatbu – jaký střih si vybrat?

Kabelka na svatbu by měla být elegantní, prostorná a pohodlná zároveň. Bude nás doprovázet celé odpoledne a večer, takže musí splňovat tyto základní požadavky. Pro tuto zvláštní příležitost je vhodným střihem dámská kabelka přes rameno. Tento typ kabelky často přichází ve velikosti M, která nezatíží stylizaci, a zároveň se do ní vejde všechno potřebné (například peněženka, telefon a nezbytné kosmetické produkty). Kabelky přes rameno mají také dlouhý popruh, díky kterému můžete kabelku nosit různými způsoby – přes rameno nebo přes tělo. Tento střih vás nezklame během oslavy.

Nadčasová elegance – klasická kabelka přes rameno

Klasická dámská kabelka přes rameno je nadčasovým návrhem. Její fenomén spočívá v tom, že se hodí ke všemu. Bez ohledu na to, zda plánujete nosit dlouhé šaty maxi nebo koktejlové šaty – elegantní kabelka s jednotnou strukturou se hodí do každého outfitu. Můžete ji kombinovat jak s jednobarevnými stylizacemi, tak s těmi s výraznými vzory. Bezpochyby je to bezpečná volba pro svatební oslavu, ale také pro jiné příležitosti.

Královna moderního stylu – zlatá kabelka přes rameno

Pokud však chcete, aby hlavním přínosem vaší stylizace byly vhodné doplňky, měli byste sáhnout po něčem, co skáče do očí. V tomto případě bude skvělá volba zlatá dámská kabelka přes rameno. Proč právě tato barva? Zlatá barva dominuje na svatebních oslavách již mnoho let – zahřívá vzhled, dodává eleganci, hodí se k klasickým barvám a především… dává záři. Kabelky v této barvě se jemně mění a navíc nelze kolem nich jen tak projít. Měli byste ji propojit s šaty v neutrálních barvách – například béžovou nebo černou – aby se kabelka ještě více vynikla v celkovém rámečku.

Kabelky na svatbu by měly být pohodlné, ne příliš velké, ale stále prostorné. Nejběžnějším modelem vybíraným na tuto příležitost jsou kabelky přes rameno. V závislosti na stylizaci je vhodné vsadit buď na klasický design, nebo na ten více vytříbený. Šaty v neutrálních barvách budou vypadat skvěle ve spojení s výraznou kabelkou přes rameno, zatímco kreace s potiskem se nejlépe hodí k minimalistické kabelce, která ji trochu zjemní.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *