Jakou kabelku si vybrat k lakovaným botám?

Výběr kabelky k lakovaným botám vám může zamotat hlavu. Nestačí sladit doplňky s botami ve stejném odstínu. Zajímá vás, na co se zaměřit při úpravě bot? Podívejte se do našeho průvodce a najděte odpovědi na své otázky!

Jak si vybrat tašku na lakované boty?

Zajímá vás, jaké doplňky se nejlépe hodí k lakovaným botám? Vsaďte na lesk a sáhněte po stříbrné nebo zlaté kabelce. Nebo si vyberte klasickou černou nákupní tašku z plnohodnotné nebo lakované kůže. Vyhněte se však látkovým a semišovým taškám, jinak narušíte harmonii svého stylu – tyto tašky se hodí k semišovým botám, kozačkám nebo espadrilkám.

V tomto případě se skvěle hodí červené lakované boty bez ozdob a prošívání. Naopak jednobarevná kabelka se bude lépe hodit k elegantním puntíkovaným nebo květinovým lodičkám. Nebo hledáte kabelku, která se bude skvěle hodit k lakovaným sandálům? Vyberte si stylovou spojkovou tašku s dlouhým popruhem.

Co byste měli zohlednit při nákupu kabelky?

Pokud chcete kabelku sladit s lakovanými jehlovými podpatky, lodičkami nebo střevíčky, nezapomeňte, že v tomto případě je barevná sladěnost na druhém místě. Soustřeďte se na to, aby doplňky a obuv měly podobnou strukturu.

K lakovaným botám se fantasticky hodí jednoduchá spojovací kabelka na stříbrném nebo zlatém řetízku. Navrhovaná sada je určena především milovníkům glamour stylu. Skvěle se hodí na rande, domácí večírek nebo do klubu.

Potřebujete novou kabelku do kanceláře, ale nevíte, na co se při nákupu zaměřit? Především se ujistěte, že se vám do něj vejdou nejen základní věci, jako jsou klíče, telefon a peněženka, ale také složka s dokumenty. Díky tomu se nemusíte obávat ztráty nebo poškození důležitých smluv, poznámek nebo jiných poznámek.

Jak nosit lakované boty?

Teplé dny se rychle blíží, a proto jsme pro vás připravili několik módních návrhů. Pokud si potrpíte na dívčí vzhled, zvolte černou motorkářskou bundu, růžovou halenku, tmavě modré džíny a černé lakované boty. Doplňte ji elegantní taškou typu letterman nebo klasickým kufrem.

Pokud sledujete nejnovější trendy, bude se vám líbit i další sada. Kombinujte černou rozšířenou sukni s vínovou bundou bomber a světle růžovou halenkou s kulatým výstřihem. Hledáte doplňky, které krásně doplní váš outfit? Sáhněte po barevném šátku, jemných špercích a malé kabelce.

Hledáte nápad na jarní oblečení? Pokud se rádi lesknete, vyberte si lakované boty. Doplňte je béžovým nebo šedým kabátem, tenkým rolákem a úzkými džínami. Zajímá vás, jaká kabelka oživí klasický vzhled? Vyberte si tmavě modrou, vínovou nebo tmavě zelenou nákupní tašku s reliéfním vzorem hadí kůže.

Jak se oblékáte do práce, abyste vypadali moderně?

Hledáte nápady pro pohodlný a ležérní vzhled? Váháte, co se hodí k lakovaným botám? Pak vyzkoušejte několik našich triků! Nejprve si vyberte správnou tašku, která nebude rušit váš outfit. Doporučujeme praktickou kabelku, koženou spojku nebo malou nákupní tašku. Nyní se na chvíli zamyslete nad barvami. Pokud máte rádi klasická řešení, poohlédněte se po kabelce ve stejné barvě jako vaše boty. Chcete raději oživit svůj outfit? Černé boty můžete zkombinovat s bílou nebo červenou kabelkou.

Zajímá vás, jak se obléknout do práce, abyste vypadali módně a elegantně? Vyberte si bílou košili s dlouhým rukávem a kombinujte ji s klasickými džínami nebo chinos kalhotami s vysokým pasem. Doplňte je černými jehlovými podpatky, slunečními brýlemi a černou lakovanou kabelkou. A pokud vám počasí nepřeje, sáhněte po šedých kozačkách, bílé nebo béžové bundě, upnutých džínách, barevné šále a kabelce přes rameno. Nebojte se tyto kabelky kombinovat s lakovanými botami. Přestože kdysi přežívalo přesvědčení, že se k sobě nemusí hodit, mnozí zastánci módy dnes takové experimentování podporují.

Jak sladit kabelku s botami?

Přestože se černé lakované boty skvěle hodí k džínům a saku, stojí za to vytvořit s nimi originální styling. Pokud se chystáte na rande nebo firemní akci, zvolte černé maxišaty, žluté jehlové podpatky a kabelku ve stejné barvě jako boty. Zaručujeme vám, že se budete cítit jako královna plesu!

Chystáte se na domácí večírek a nevíte, co na sebe? Zvolte černé šaty ke kolenům a doplňte je černými punčochami a červenými jehlovými podpatky. K tomuto outfitu se skvěle hodí červená kabelka se spojkou. A pokud hledáte další každodenní vzhled, tady je náš tip. Zvolte tvídovou minisukni, k ní volný svetr, černé punčocháče, kozačky a koženou kabelku.

Kdo říká, že si musíte vybrat kabelku ve stejné barvě jako boty? K červeným lodičkám bez podpatku zvolte malou šedou kabelku. Chystáte se na rande a chcete oslnit svou drahou polovičku? Poohlédněte se po bílých krajkových šatech v boho stylu, k nimž obujte lakované sandály na jehlovém podpatku a pudrově růžovou kabelku.

Co se hodí k lakované kabelce?

Ačkoli lakované boty, kalhoty nebo kabáty trhají rekordy v oblíbenosti, za zmínku stojí také kabelky. Můžete je zakomponovat do ležérních i sportovních outfitů. Vyberte si praktický batoh nebo prostornou tašku. Hledáte elegantní a šik vzhled? Pak si k okouzlujícím koktejlovým šatům a lodičkám na jehlovém podpatku vyberte lakovanou koženou kabelku. Zvažte, zda dáváte přednost klasickým barvám, nebo máte rádi neobvyklé odstíny. Pokud se rozhodnete pro druhou variantu, nezapomeňte, že budete poutat pozornost kolemjdoucích.

Chystáte se na večírek a chcete se odlišit od davu? Vyberte si klasické malé černé šaty a k nim pak obujte tmavě modré lodičky, beránkovou bundu a lakovanou koženou kabelku. Tento vzhled vás určitě zaujme.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *