Jakou kabelku si vzít s sebou na prvomájový výlet? Objevte nejlepší návrhy!

První máj je čas, kdy se příroda probouzí k životu a my plánujeme první jarní výlety. Co si na tyto výlety vzít s sebou? V tomto článku se seznámíte s několika zajímavými návrhy, které jsou k dispozici v internetovém obchodě Pani Kabelkova. Vyberte si svůj oblíbený model a vydejte se na prvomájové dobrodružství!

Jakou kabelku na prvního máje – batoh ve vintage stylu.

Pokud milujete vintage styl, tento jedinečný dámský batoh od společnosti byl vyroben s ohledem na vás! Je kompletně vyroben z ekokůže, zaujme pečlivým prošitím, praktickou velikostí XL a vintage stylem. Batoh má dostatek místa na drobnosti a formát A4. Má také kapsy, které vám pomohou uspořádat vaše doplňky. Objednejte si ji a vezměte si ji do práce, na univerzitu i mimo ni! Béžový dámský batoh decentně doplní váš outfit.

Dámská taška na květen – univerzální dámský batoh

Pro příznivce ležérního stylu máme dámský batoh, který se bude hodit kdykoli a kdekoli – bez ohledu na trendy ve světě módy.  Upozorní na sebe svým lichoběžníkovým tvarem. Tím se mírně odlišuje od ostatních batohů, ale zároveň je dostatečně univerzální, aby snadno zapadl do každodenního oblečení. Je k dispozici ve velikosti L – ideální, aby se vám do něj vešlo užitečné příslušenství. Výhodou tohoto dámského batohu je také to, že je pečlivě ušitý z ekokůže, díky čemuž je odolný.

Dámská kabelka na květen – stylová ledvinka

Pokud patříte mezi aktivní ženy a hledáte pohodlnou kabelku do boků, která by vás odlehčila, tato dámská ledvinka od značky Herisson bude ideální volbou! Je celá vyrobená z ekologické kůže, je odolná, pevná a nadčasová. Můžete ji kombinovat se sportovním i ležérním stylem. Tato dámská ledvinka skvěle nahradí kabelku při procházkách, výletech do města a podobně.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *