Je čas na espadrilky! Prohlédněte si je v obchodě Paní Kabelkové

Espadrilky jsou podle mnohých ideální obuví na léto. Jsou pohodlné, prodyšné a lehké, což je předurčuje jak na jarní procházky, tak na horké dny uprostřed léta. Neomezují nohu, takže v nich můžete ujít mnoho kilometrů, aniž byste riskovali odřeniny. Samotné pohodlí však není vše – dámské espadrilky jsou také mimořádně stylové boty, které můžete nosit k mnoha příležitostem! Objevte nejzajímavější nabídky v obchodě Paní Kabelkové a najděte si espadrilky přesně pro vás!

Univerzální espadrilky Lady Glory

Zde je první výběr, který vám rozbuší srdce! Tyto univerzální dámské espadrilky na ploché podrážce jsou od značky Lady Glory. Jsou vyrobeny z organického semiše, který je mimořádně měkký, díky čemuž se přizpůsobí vaší noze. Rychle si všimnete, že tyto boty jsou pohodlné a zároveň stylové – budou se hodit na každodenní nošení, ať už k šatům nebo džínům. Fialová barva vám dodá na originalitě.

Espadrilky sandály Bellucci

Dáváte možná na léto místo kryté verze přednost espadrilkám s otevřenou špičkou? Tyto sandály značky Bellucci budou ideálním řešením. Jsou vyrobeny z kvalitní ekologické kůže a bez problémů vám poslouží několik sezón. Zapínání na přezku jim umožní zůstat pevně na noze. Jejich charakteristickým rysem je také zajímavý design. Podrážka ze šňůry jim dodá lehkost. Tyto sandály se osvědčí ve slunečných dnech a jejich modrá barva se bude hodit k mnoha stylům.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *