Nové přírůstky v obchodě Paní Kabelkové

Podzim je krásný čas na aktualizaci šatníku. Nová kabelka je doplňkem, kterého není v šatníku nikdy dost. Objevte novinky v obchodě Paní Kabelkové a najděte pro sebe dokonalý skvost.

M poštovní schránka

Kabelka velikosti M je kabelka, která by měla být součástí šatníku každé ženy. Tento návrh od společnosti Vittoria Gotti se vyznačuje nejen elegantním tvarem, ale také výjimečným zpracováním. Je vyrobena z přírodního semiše a vyznačuje se krásným designem a noblesou. Žlutá barva vám pomůže vytvořit výrazný a ucelený podzimní styling. Výhodou tohoto modelu je také jeho robustnost a kvalitní zpracování. Tato kožená poštovní taška vám bude sloužit po mnoho sezón.

Pohodlná a všestranná kabelka

Dalším výběrem z novinek v obchodě Paní Kabelkové je univerzální dámská kabelka Bee Bag. Vyznačuje se prostornou velikostí, takže v něm najdete místo pro všechny své nezbytnosti. Je vyrobena z ekologické kůže s jednotným designem, který vám umožní sladit ji s jakýmkoli oblečením. Ideální pro vás, pokud si ceníte krásných a decentních doplňků.

Multifunkční kabelka

Třetí možností je multifunkční řešení. Na jedné straně ji můžete nosit jako nákupní tašku na rameni, na druhé straně jako batoh. To vše díky prodloužené rukojeti, kterou lze vyměnit za robustní výztuhy. Černá kabelka doplní každý vzhled.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *