Dámská kabelka na každý den – vyberte si ideální model pro vás

Dámská kabelka je bezpochyby „přítelkyní“ každé ženy. Doprovází nás téměř při každé každodenní cestě – do práce, na nákupy, na procházku nebo na setkání s přáteli. Proto musí být spolehlivá, pohodlná, ale také by měla pěkně doplňovat oblečení. Jak si tedy vybrat tu správnou kabelku pro každodenní nošení? Takový, který bude fungovat v různých situacích? V tomto článku se dozvíte, na co se v této sezóně zaměřit!

Jaké jsou vlastnosti dámských kabelek pro každodenní nošení?

Při hledání vysněného modelu se řiďte třemi jednoduchými pravidly. Dámská kabelka pro každodenní nošení by měla být: praktická, pohodlná a všestranná.  Každá z těchto funkcí by však měla být přizpůsobena vašim individuálním potřebám a preferencím.

  • Praktická kabelka je taková, která se hodí v závislosti na situaci. Pokud hledáte kabelku na každodenní nošení do práce, měla by být dostatečně skladná, abyste v ní mohli nosit například dokumenty, notebook nebo oběd. V takovém případě se vám budou hodit nákupní tašky velikosti XL. Na druhou stranu, pokud si chcete do tašky dát jen nezbytné příslušenství, je nejlepší volbou pošťácká taška – bývá malá a úhledná, ale dostatečně sbalená, abyste měli na dosah to, co potřebujete (např. klíče, peněženku a telefon).
  • Pohodlí je také individuální záležitost , každý ho vnímáme jinak. Některé ženy dávají přednost taškám, které si mohou přehodit přes rameno, zatímco jiné dávají přednost dlouhým popruhům, které se nosí šikmo přes rameno. Při výběru ideální kabelky pro každodenní nošení se proto vyplatí položit si otázku, jaký způsob nošení je pro vás nejpohodlnější. Pokud máte rádi dlouhé popruhy, které se dají nastavit, měli byste si pořídit poštovní tašku. Pokud však dáváte přednost nošení tašky na rameni, v takovém případě bude hitem nákupní taška nebo kufr.
  • Posledním parametrem při výběru kabelky pro každodenní nošení je její vzhled. Vyplatí se sáhnout po modelech, které jsou univerzální. Proč? Můžete je snadno kombinovat s různými outfity, takže nebudete ztrácet čas přizpůsobováním oblečení k tašce. A univerzální střihy a barvy jsou vždy trendy. Ať už si ho vyberete teď, příští rok nebo za dva roky, vždy bude trendy. Univerzální kabelky jsou především ty, které jsou obdélníkové a čtvercové. Jednoduché tvary jsou bezpečnou volbou, protože jsou nadčasové. Kromě toho věnujte pozornost barevnému schématu – vyplatí se sáhnout po tlumených barvách, které budou fungovat kdykoli a kdekoli – například černá, béžová nebo odstíny hnědé a červené.

Dámské kabelky pro každodenní život – návrhy pro vás

V obchodě Panikabelkova.cz najdete spoustu univerzálních kabelek pro každodenní nošení, které jsou praktické, pohodlné a nadčasové. Jsou skvělé pro podzimní období, ale také pro zimu, jaro a dokonce i léto. Jedná se o kabelky, které se hodí jak k ležérnímu stylu, tak k elegantnějšímu. Zde je několik návrhů, které můžete nosit a kombinovat s čímkoli, co se vám líbí – s kalhotami, šaty, podpatky nebo teniskami.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *