Módní kabelky pro podzim 2022 – seznamte se s top modely!

Podzim 2022 se již naplno projevil v našem kalendáři i za okny. Je proto ideální čas na pořízení zásob doplňků, které se hodí jak pro letošní sezónu, tak pro zimu. V tomto článku objevíte dámské kabelky ideální pro tuto sezónu!

Módní kabelky podzim 2022 – pohodlné batohy

Současné trendy jdou ruku v ruce s pohodlím. Proto se vyplatí pořídit si dámský batoh na sezónu podzim/zima 2022/2023. Je ideálním řešením pro každodenní vycházky, kdy je nejdůležitější mít pohodlí. Pohodlí však nemusí znamenat nudné oblečení. V kolekci podzim/zima 2022/2023 najdete módní dámské batohy, které obohatí vaše ležérní outfity. V této sezóně jsou obzvláště zajímavé prošívané batohy, které připomínají francouzskou eleganci. Každému oblečení dodají šmrnc a vy se v nich budete cítit pohodlně – dokonalá kombinace!

Módní kabelky podzim 2022 – hobo tašky

V podzimní/zimní sezóně se také vracejí tašky typu hobo. Jaké jsou jejich vlastnosti? Jedná se o poměrně klasické kabelky, které jsou v horní části jemně zaoblené. Je to proto, že rukojeti tašky táhnou boky tašky a dávají jí výrazný půlměsíc. Hobo tašky budou pravděpodobně k vidění téměř všude. Jejich design je poutavý a jsou také velmi pohodlné – můžete je nosit na rameni nebo v ruce. 

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *