Proměňte svou kabelku pomocí nového popruhu na kabelku

Přestala se vám vaše oblíbená kabelka líbit jako dříve? Milujete svou kabelku, ale chtěli byste ji vylepšit? Skvělá zpráva – můžete to snadno udělat výměnou řemínku. Podívejte se na návrhy popruhů na kabelky v internetovém obchodě Paní Kabelkové a… nakupujte!

Drápový pás

Chcete své kabelce dodat zvláštní nádech? Pak se podívejte na tento návrh. Leopardí pásek je skvělý způsob, jak vyniknout. Milovníci ostrých stylů si ji zamilují. Pásek má funkční velikost L a šířku 5 cm. Krásný design se tak snoubí s užitečností.

Láska ke klasice

Zde je klasický pásek, který je nejen módní, ale také univerzální. Přitahuje pozornost svým jedinečným designem a barvami. Můžete se vymanit ze škatulky, a přesto zůstat sami sebou. Červený pásek je v boho stylu a skvěle se hodí k romantickým a vzdušným stylům.

Něco pro fanoušky černé a bílé

Zde je popruh na kabelku, který osloví příznivce jednobarevného stylu. Vzor zebry se hodí k mnoha outfitům a vyniká svou tlumenou elegancí. Má vysoce kvalitní materiál v kombinaci s ekologickou kůží. Vyniká také svou funkčností. Zamilujete si ji jako praktický a krásný doplněk.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *