Jakou kabelku si vybrat k péřové bundě?

Kladete při výběru nového oblečení důraz na styl a pohodlí? Pak by součástí vašeho šatníku měla být péřová bunda a prostorná kabelka. Zjistěte, co si vzít na sebe na běžné i sportovní nošení!

Jak sladit doplňky k péřovým bundám?

Teplá, lehká a praktická péřová bunda je stále velmi oblíbená u žen všech věkových kategorií. Nejenže poskytuje účinnou ochranu před chladem, nárazovým větrem, sněhem nebo deštěm, ale také dobře funguje v každé situaci. Puzetové kalhoty jsou k dispozici v různých velikostech, barvách a střizích, takže si je oblíbí i ti nejnáročnější zákazníci.

Zajímá vás, jak a s čím nosit péřovou bundu, abyste vždy vypadali módně? Pokud rádi vyčníváte z davu, zkombinujte je se spolehlivými bagery, klasickými pantoflemi nebo nadčasovými teniskami. Chystáte se na večírek a hledáte trendy nápad na styling? Zkombinujte hřejivý péřový kabát s trapery zdobenými perlami a zirkony. Zkombinujte ji se stylovou dopisní kabelkou nebo kufrem z materiálu připomínajícího krokodýlí kůži.

Několik nápadů pro sportovní vzhled

Pokud jste příznivci sportovní elegance, určitě vás osloví následující vzhled. K péřové bundě se skvěle hodí praktická taška nebo široká prošívaná taška. Navrhovaná sada se bude hodit na nákupy, setkání s přáteli nebo dlouhou procházku.

Oceňujete módní a zároveň univerzální řešení? Vyberte si praktickou a prostornou tašku, která se hodí pro každou příležitost. Skvěle se hodí ke každodennímu i sportovnímu oblečení. Do tašky se vejdou nejen základní věci, jako jsou klíče, peněženka a telefon, ale také láhev s vodou, svačina a malý deštník. Díky tomu se budete cítit sebejistě v každé situaci.

Která kabelka se hodí k péřové tašce?

Zajímá vás, jak vybrat správné doplňky k péřové bundě? Pokud je pohodlí na prvním místě, sáhněte po praktické kabelce. Je k dispozici v několika verzích: s popruhem, rukojetí nebo kratšími držadly. Tašku tak můžete snadno přizpůsobit svým individuálním preferencím a zvolenému stylu.

Máte rádi rockový styl? Pokud ano, zvolte prošívaný černý kufr s kovovými akcenty. Hodí se k bavlněnému tričku, upnutým džínům, černé péřové bundě a koženým botám.

Styling na jaro

Počasí v březnu a dubnu může být rozmarné. Na jedné straně potěší prvními slunečními paprsky, na druhé straně nás vyděsí krutými mrazy a sněhem. To je pro každou kabelku skutečná výzva. Než se rozhodnete pro koupi, ujistěte se, že kombinuje atraktivní design s funkčností. Při hledání tašky na zimu a začátek jara nezapomeňte zohlednit faktor počasí.

Přestože látkový model zaujme svým originálním designem, bude fungovat pouze za slunečných dnů. První déšť nebo sníh zkazí skvělý vzhled a často poškodí i obsah. Koženou tašku naopak nezastraší nepříznivé povětrnostní podmínky. Kožešinová kabelka vypadá nesmírně okouzlujícím způsobem, ale pokud je špatné počasí, vzdejte se jí.

Kabelky a malé kabelky si raději nechte na pozdní jaro a léto. Na podzim a v zimě je běžné dát si do tašky čepici, šálu a rukavice, abyste je neztratili. To neznamená, že si musíte vybrat beztvarý model – stačí věnovat pozornost kapacitě.

Jak nosit péřovou bundu, aby vypadala módně?

Jste fanouškem jednobarevného oblečení? Klidně si vyberte péřovou bundu a kabelku ve stejné barvě. Aby se však neslévaly, je lepší zvolit dva různé odstíny. Například taška smaragdové barvy se bude skvěle hodit k mátové péřové bundě, zatímco tmavě modrá nákupní taška se bude perfektně hodit k tmavě modré bundě.

Pokud jste se zamilovali do hedvábné nebo krajkové kabelky, ujistěte se, že ji nosíte pouze ve večerní verzi. Skvěle se hodí i ke vzdušným letním šatům. Na druhou stranu se nehodí k lehkému kabátu, natož k teplé péřové bundě.

Jak si vybrat kabelku pro každodenní nošení?

Než začnete hledat vhodnou kabelku, seznamte se s několika základními zásadami. Pokud chcete vypadat módně v každém ročním období, zvažte styl. Nekombinujte sportovní tašku s klasickou elegantní kabelkou – jinak narušíte harmonii svého stylu. Nyní můžete sladit doplňky s barvou oblečení.

Nechcete experimentovat? Pak si vyberte černou, šedou nebo hnědou nákupní tašku nebo poštovní tašku. Dáváte přednost jiné barvě, ale bojíte se, že se dopustíte módního faux-pas? Abyste tomu předešli, zvolte kabelku a boty ve stejném odstínu.

Sníte o oživení svého vzhledu? Poohlédněte se po chrpové, vínové nebo zelené kabelce. Představené modely vypadají skvěle na světlých i tmavých botách. A pokud hledáte vhodnou tašku k černé nebo šedé bundě, zvolte červenou nebo jasně oranžovou.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *