Jaká kabelka se hodí k modrým šatům?

Hledáte kabelku k modrým šatům? Jste na správném místě! V obchodě Paní Kabelkové si můžete pořídit módní doplňky: boty a kabelky v barvě svých snů. Velký výběr střihů a nespočet barev vám dává širokou škálu možností.

Dívčí šaty v modré barvě potřebují správné prostředí. V závislosti na příležitosti můžete zvolit něco elegantnějšího, sofistikovanějšího nebo funkčního. Na svatbu kamarádky nebo velkou rodinnou událost sáhněte po kabelce s kovovým leskem. Když se chystáte na rande v intenzivně modrém oblečení, skvěle se k němu hodí červené jehlové podpatky a kabelka ve stejné barvě. Řekněte nám, jaký odstín mají vaše šaty, a my vám k nim určitě vybereme perfektní barvu kabelky pro každou příležitost.

Červená kabelka k modrým šatům

Kabelka v intenzivním červeném odstínu je doplňkem, který se hodí k mnoha vzhledům. Carmine soustředí pozornost a učiní vás středem pozornosti. Pokud si ráda malujete rty červenou rtěnkou, nezapomeňte si vybrat kabelku v barvě rtěnky. Je to trik, který upoutá pozornost na každém společenském setkání.

Jak najdete tu nejhezčí červenou kabelku? V našem obchodě jsme všechny modely rozdělili do kategorií: poštovní kufry, kufry, společenské tašky, tašky na řetízku atd. Nemusíte procházet všechny varianty, abyste našli střih svých snů. Použijte filtry, vyberte červenou barvu a automaticky se zobrazí kabelky této barvy z této kategorie. Je to snadné! Neztrácejte čas a podívejte se, co jsme pro naše zákaznice připravili.

Foto: Červená kabelka

Nadčasová černá kabelka pro každou příležitost

Doplňky k modrým šatům mohou být v tónech fialové, červené a jemných pastelových odstínech. Stojí za to experimentovat s barvami a zjistit, co vám nejlépe vyhovuje. V obchodě panikabelkova.cz najdete mnoho střihů módních kabelek, které dodají vašemu stylingu výraz. Pro zvláštní příležitosti sáhněte po lesklé kabelce. Podívejte se na návrhy v lakované a kovové kůži. Určitě se najde něco, co vás zaujme.

Barevné kabelky oživí styl svým energickým odstínem. Pokud jste příznivcem klasických řešení, je malá černá kabelka ideální volbou. Skvěle se hodí k černým jehlovým podpatkům a kozačkám. Tmavá barva kabelky vynikne na pozadí šatů. Elegantní vzhled podtrhují pěkné lesklé kovové detaily.

Pastelová kabelka k modrým šatům

K modrým šatům v modrých odstínech se hodí pastelová kabelka. Na okraj je třeba zmínit, že barva otevřené oblohy byla nedávno vyhlášena barvou sezóny. Prosadí se v barvách oblečení? Už teď se vyplatí dbát na doplňky k modrému oblečení. Brzy budou ulice modré od šatů, sak a kombinéz.

Béžová kabelka tělové barvy má mnoho příznivců díky své univerzální barvě, která se hodí k mnoha outfitům. Modré šaty, boty na podpatku v tělové barvě a kabelka v podobné barvě jsou ideálním outfitem na velkou večerní. K tomuto outfitu se hodí také kabelka v pudrově růžové a dalších pastelových barvách. Podívejte se na naši nabídku pestrobarevných tašek s nápisem:

  • Bílá kabelka ve tvaru kufru,
  • Kabelka v barvě světlého popela,
  • Béžová kabelka v tělovém odstínu,
  • Pastelově růžová, modrá, mátová,
  • Stříbro a zlato.

Foto: Šedá kabelka se zlatými doplňky

Modré džínové šaty ve venkovském stylu

Venkovský styl je nadčasová klasika! Je dobré mít v šatníku alespoň jednu soupravu ve westernovém stylu. Volánová sukně + košile nebo džínové šaty potřebují správné doplňky. Na pomoc přicházejí naše tašky s třásněmi a brašny z pevné a silné kůže, které se skvěle hodí ke kovbojským botám.

Pokud máte chuť na takovou zábavu, podívejte se do kategorie nákupních tašek a vyberte si semišovou tašku v přírodní barvě (červená, zemitá, béžová, hnědá) zdobenou dlouhými střapci. Druhou možností je vintage kabelka z hnědé kůže zdobená velkou sponou, které neodolá žádná kovbojka.

Kabelka k modrým hráškovým šatům

Oblékáte se rádi v romantickém stylu? Střih do pasu, rozevláté šaty s ženskými vzory, zvýrazněný pas, klobouk – jakou kabelku zvolit k modrým šatům s bílými puntíky? O červené kabelce, která je ideální na rande, jsme již psali. Tentokrát sáhněme po střihu, který se hodí na piknik, romantickou procházku po louce nebo výlet za město. V idylickém podnebí pro letní snídani v trávě jsou ideální velké tašky, do kterých se vejde svačina, něco k pití, deka a opalovací krém. Podívejte se na naše tašky se sovami. Kolekce se skládá z mnoha variant potisků s motivy převzatými z přírody. Velká taška s poutavým potiskem je vhodná na nákupy nebo i na krátké výlety.

Elegantnější městský styl nabízí bílá kabelka s kulatými uchy. Pokud k nim přidáte šátek a sandály, vytvoříte dokonalý vzhled romantické dívky v modrých šatech.

Nebojte se hrát si s různými styly. Kabelka může být výrazným akcentem. Volte výrazné střihy a módní barvy. Projděte si naše návrhy a inspirujte se k vytvoření nápaditého vzhledu!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *