Koupit kabelku v této barvě – módní odstíny v roce 2023

Zima 2023 vůbec nemusí být nudná a šedivá. Pokud jde o barvy, nechte je ožít například v podobě kabelky. Objevte módní barvy pro zimu 2023 a najděte si dokonalou kabelku pro sebe v internetovém obchodě Paní Kabelkové!

Černá a bílá jsou vždy trendy

Bílá a černá jsou klasika, která nikdy nevyjde z módy. Jejich výhodou je, že jsou nadčasové a univerzální, což ocení každá žena. V zimní sezóně 2023 je v módě zejména bílá a černá v jednobarevném provedení, ale také v kombinaci obou barev. Stejně jako v případě této univerzální poštovní tašky od Davida Jonese.

Hnědá – neutrální barvy současnosti

Mezi trendy barvami pro letošní zimní sezónu najdete velbloudí a hnědé odstíny. Oblíbené jsou také tmavě hnědá, červená a studená béžová. Stejně jako bílá a černá jsou to oblíbené a univerzální odstíny. Jsou ženské a elegantní a tvoří dokonalý základ mnoha outfitů. Neutrální hnědou lze také kombinovat s výraznějšími barvami.

Stříbrná a zlatá – září v této sezóně

Trendem letošního roku je také stříbro a zlato. Rozhodně upoutají pozornost a hodí se k různým vzhledům. Večírek, rande nebo setkání s přáteli? Kabelka v tak výrazném odstínu se hodí pro všechny tyto příležitosti.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *