Tyto kabelky musíte mít toto léto!

Léto se rychle blíží a to znamená, že volíme lehčí a lehčí styly. Vzdušné šaty, bavlněné kalhoty nebo šortky už začínají dominovat našim šatníkům. S přechodem na letní šatník se však vyplatí myslet také na správné doplňky. Těžké kabelky tmavých barev budou muset počkat do příští sezóny, zatímco lehké tašky ve specifických barvách se k aktuálnímu vzhledu skvěle hodí. Jste zvědaví, o jaké modely se jedná? V tomto článku vám prozradíme, které kabelky krásně doplní váš letní look, přičemž všechny najdete v obchodě Paní Kabelkové!

Kabelka na léto – ratanová shopper taška

Velké dámské tašky jsou bezpochyby nezbytnou součástí každodenních výletů. Proto se vyplatí pořídit si shopper kabelku, která se k těmto lehčím stylům hodí nejen barvou, ale i správnou strukturou a materiálem. Obzvláště oblíbené jsou ty z ratanu. Proč? Jsou lehké a navíc zaujmou svým pečlivým výpletem. Tyto typy tašek vypadají skvěle v kombinaci s jednobarevnými šaty, stejně jako s těmi s květinovým potiskem. Jsou ideální na každý den, na pláž, ale i na celodenní výlet!

Kabelky na léto – barevná láska

Léto je období, kdy měníme celou barevnou škálu našich doplňků. Můžeme se pak pohybovat ve dvou extrémech – buď oživíme svůj styling výraznými barvami, nebo chceme přidat na decentnosti. V závislosti na tom, co si oblékneme a jakého efektu chceme dosáhnout, sáhneme po jedné z těchto dvou možností. Pro romantický styl se skvěle hodí kabelky v bílé, béžové a pudrově růžové barvě, které mu dodají nádech dívčí jemnosti a hebkosti. Kombinujte je se vzdušnými šaty, krajkou a také s bavlněným oblečením. Pokud však chcete dodat svému stylu pikantní nádech, senzační volbou jsou kabelky v zářivých barvách, jako je zelená, červená, žlutá, džínová a oranžová.

Kabelky na léto – krásné vzory

Kabelky s květinovým motivem jsou rozhodně hitem – na jaře i v létě krásně ozdobí náš vzhled. Díky výraznému designu nemusíme nijak zvlášť přemýšlet ani o dalších doplňcích, ani o efektním stylingu. V tomto případě je kabelka tím zvláštním prvkem a „udělá všechnu práci“. : ) Vpusťte do své image trochu květinové síly a rozbijte ležérní outfity tímto krásným potiskem pro jedinečný styl!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *