Stylové a pohodlné – dámské batohy, které stojí za to mít!

Co mají společného cesty do práce, na nákupy nebo na dovolenou? V první řadě je to pohodlí! Když trávíme většinu dne venku, volíme pohodlné styly, které nás neomezují v pohybu. Skvělou alternativou kabelky je dámský batoh. Objevte 3 nejlepší modely v obchodě Panikabelkova.cz, které kombinují nejvyšší úroveň pohodlí se zajímavým stylem!

Elegance na každý den z Francie

Vyžaduje vaše práce, abyste se oblékali formálně? Nebo prostě jen ráda vypadáte elegantně každý den? Pokud ano, skvělým řešením bude prošívaný dámský batoh v černé barvě. Černá barva je odjakživa spojována s noblesou, takže černý batoh zkombinujete nejen s ležérními outfity, ale i s těmi kancelářskými. Zvláštností modelu od Panikabelkova.cz je prošívaná textura. Připomíná francouzskou eleganci, která je od minulého století spojována s jednou z nejdražších kabelek – tzv. Díky svému decentnímu designu vám batoh umožní vnést do vašeho každodenního vzhledu nádech pařížského stylu!

Dodejte svým outfitům šmrnc

Co takhle něco výraznějšího? Batoh z aligátora je doplňkem, který musíte mít! Zvířecí motivy kralují módnímu světu už pěknou řádku sezón a stále si získávají srdce milovníků trendů. Proč? Na jedné straně je tento typ designu elegantní, na druhé straně je dostatečně dekorativní, aby dokonale rozbil tlumené styly. Tento model je rozhodně určen pro vás, pokud máte rádi výrazný vzhled spojený s nádechem elegance.

Vintage s moderním nádechem

Vintage styl je něco, co milujeme již několik desetiletí. Navzdory plynutí času je stále neuvěřitelně stylový a zapadá do nadčasového kánonu krásy. Ať už si batoh ve stylu vintage vyberete dnes, příští rok, nebo třeba až za několik let – tento model zkrátka nikdy nevyjde z módy a vždy bude vypadat skvěle. Prostorná hlavní přihrádka pojme všechny nezbytnosti a díky nastavitelným popruhům si můžete batoh přizpůsobit podle svých preferencí. Máte rádi oblečení s nádechem umělecké duše? Pak by tento model neměl chybět ve vašem šatníku!

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *