Kabelka k stříbrným botám?

Metalické stříbrné boty jsou opravdovým hitem této sezóny, ke kterým lze vybrat kabelku v mnoha barvách. V každém obuvnickém obchodě najdeme minimálně několik návrhů stříbrných bot – jak pro výjimečné, tak i každodenní příležitosti. Nedávno ti padl do oka jeden model, ale obáváš se, že ho nebudeš moci nosit? Tímto článkem chceme přesvědčit, že stříbrná obuv je stejně snadná k stylizaci jako bílá nebo černá. A kabelku, která k nim bude ladit, určitě každá z nás již má ve svém šatníku.

Stříbrná obuv, i když září a přitahuje pozornost, není jen pro speciální příležitosti, jako jsou rande nebo svatby. V poslední době se mezi horké módní trendy zařadily stříbrné tenisky, tedy obuv, která spojuje sportovní styl s nádechem elegance díky barvě. Otázkou je, jaké barvy a střihy kabelek nejlépe ladí se stříbrnými botami? My známe odpověď a tuto znalost s vámi chceme sdílet.

Teplé hnědy k kovovému stříbře

Platí zásada, že bychom neměli kombinovat příliš mnoho kovových prvků, protože výsledkem by mohla být přeplácaná stylizace a mohli bychom vypadat jako procházející vánoční stromeček. Proto je nejbezpečnější volbou vybírat ke stříbrným botám doplňky v klidnějších barvách. V tomto případě budou ideální hnědé odstíny, od jemných béží, přes karamel, až po tmavě hnědou. Pro každodenní outfity, kde hrají prim stříbrné boty, se bude skvěle hodit hnědá kabelka typu „shopper“, pytlová nebo přes rameno. Na druhou stranu, pokud se snažíme dosáhnout formálnějšího, firemního vzhledu, vsaďme na hnědou nebo béžovou kabelku. V kombinaci se stříbrnými podpatky nebo mokasíny vytvoří sourodý, stylový duet. Můžeme také zvolit béžovo-stříbrnou kabelku, která ladí s volnočasovým oblečením.

Bezpečná šedá v kombinaci se stříbrem

Barvou, která nejvíce připomíná stříbro, je šedá. Nic tedy divného, že kabelky v odstínech popela a grafitu budou trefou do černého. Taková kabelka je nadčasová a i když se boty opotřebí, stále ji můžeme nosit ve spojení s obuví jiné barvy. V internetovém obchodě panikabelkova.cz najdeme mnoho šedých kabelek v různých rozměrech, díky čemuž si každý vybere něco ideálního. Při výběru konkrétního kusu stojí za to věnovat pozornost tomu, aby měl stříbrné doplňky, jako jsou zipy nebo spony. Budou totiž odkazem na kovovou obuv a vytvoří souvislý celek.

Kombinace pro odvážné a energické

Pokud máte rádi hraní si s módou a konzervatismus není tím posledním, co vás řídí při skládání outfitu a výběru doplňků, stříbrné boty můžete spojit s výrazným barevným akcentem. Příkladem může být červená. K stříbrným botám skvěle padne nejen červená kabelka, ale také šaty nebo kombinéza. Vedle takového stylingu si jistě nikdo nepůjde lhostejně. A pokud nechcete celou tašku v intenzivní barvě, můžete si vybrat takovou, která bude mít pouze vložku v červené, granátové, smaragdově zelené nebo kobaltové barvě. Taková spojení umožní vytvořit elegantní, plný třídy soubor, který zároveň bude neotřelý.

Srebrná kabelka a boty – bude taková kombinace vypadat stylově?

Schémata jsou tu k tomu, aby se láomala. Dříve bylo sladění barev bot a kabelek pravidlem, dnes je často považováno za překonané. Ale nezapomínejme, že móda je k tomu, aby nás bavila, a pokud se nám líbí kombinace stříbrných bot s kabelkou ve stejné barvě, není důvod, abychom s takovým spojením nevyšli na ulici. Ba, pokud k teniskám přidáme malý, městský batoh ve stříbrném provedení, a k tomu střídmou bundu a kalhoty, můžeme dosáhnout efektu, který by se nemusel stydět žádný módní stylistka. Snažme se však nedopřehánět s doplňky. Pokud bude toho stříbra příliš, mohlo by to vypadat méně pěkně.

Detail na botách, total na kabelce

Obuv, kterou máme v prodeji, není vždy zcela vyrobena ze stříbrného materiálu. V případě tenisek nebo baletních bot často můžeme narazit na stříbrné detaily, zatímco zbytek je bílý nebo jiné barvy. Při takových botách můžeme klidně nosit stříbrnou kabelku, která může být vyrobena z materiálů, jako jsou:

hladká kůže;

lakovaná kůže;

ekologická kůže;

semiš.

Stříbrná potrhaná kabelka vyrobena z přírodní kůže je ta kabelka, která nám bude sloužit po mnoho let a skvěle se hodí k ležérním i elegantnějším stylizacím, ke kterým vybereme boty se stříbrným motivem.

Neobvyklé kabelky s ozdobami

Kabelky ke stříbrným botám nemusí být nudné, obyčejné a bez šmrncu. Ačkoli právě boty budou hrát první housle, doplňky, a mezi nimi i kabelka, nemusí být neviditelné. I když se rozhodneme pro bezpečnou béžovou nebo šedou barvu, mohou mít ozdoby, které kabelku udělají originální. Mluvíme především o kabelkách s třásněmi, cvočky nebo flitrovými prvky. Hodí se zlatá kabelka ke stříbrným botám? Mnohým se tato kombinace zdá těžko představitelná. A to je chyba. Protože na večerní vycházku si na tuto kombinaci rozhodně troufnout můžete. Stříbrné jehlové podpatky, stříbrná sukně, zlatá kabelka a zlaté šperky budou vypadat dokonale.

Stříbrné boty jsou sice bezpochyby výrazným stylingovým prvkem, který nelze přehlédnout, ale sladit je s kabelkou není vůbec těžké. Perfektní kombinací budou bezpečné barvy, jako je hnědá, béžová, šedá nebo bílá. Tím to ale nekončí, protože stříbrné boty si zamilují společnost smaragdově zelené, tmavě modré a také červené. Jak vidíte, je z čeho vybírat a všechny módní a stylové poštovní schránky, shoppery, aktovky a mnoho dalších stylů najdete na panikabelkova.cz. Nechte se inspirovat a vytvořte si krásný styl přímo z obálky módního časopisu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *