Krásné a elegantní – kabelkové tašky s řetízkem.

To, že ženy mají rády třpyt a lesk, není novinkou. Nejlepší jsou však ty, které kromě estetických hodnot mají také praktický rozměr. Takové jsou právě tyto tašky – krásné a praktické kabelkové tašky s řetízkem. Vyberte si svůj oblíbený model a vydejte se na nákupy do internetového obchodu Pani Kabelkova!

Kabelková taška s řetízkem – jemná a decentní

Tato elegantní dámská kabelka od firmy David Jones si jistě získá mnohá srdce. Je vyrobena z ekologické kůže a vyniká nadčasovým tvarem, velikostí M a elegantním vzhledem. Doplňuje jak elegantní outfit na rande, tak i volný styl pro výlety s přáteli. Jejímu šarmu dodává páska ve formě řetízku.

Kabelková taška s řetízkem – romantická a okouzlující

Žádná romantička neprojde okolo této tašky lhostejně! Okouzlující kabelka od firmy Herisson svádí hned na první pohled. Jejím vyznačujícím se prvkem jsou nádherné malované květiny, které jí dodávají romantický a decentní vzhled. Jejími přednostmi je také pikovaný povrch připomínající francouzskou eleganci a krásný řetízek. Nošení je vhodné jak pro každodenní, tak elegantní styly.

Kabelková taška s řetízkem – klasická a elegantní

Pokud oceňujete francouzský styl, tato taška je pro vás stvořena. Pikovaná dámská kabelka od firmy Bee Bag zapadá do stylu inspirovaného pařížskými módními domy. Malá taška má dva zápěstí, díky nimž je nejen okouzlující, ale také praktická. Řetízek místo popruhu jí dodává nádech elegance.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *