Jakou kabelku zvolit k červeným šatům?

Kabelka je jednou z těch nesmírně důležitých věcí, které mohou dodat našemu stylingu charakter a eleganci. Obzvlášť když máme co do činění s červenými šaty, které jsou už samy o sobě poutavé, je důležité zvolit správnou kabelku, která jejich krásu podtrhne, místo aby jim konkurovala. Jaká kabelka se však bude hodit k červeným šatům? Zde je několik tipů, které vám pomohou učinit to nejlepší rozhodnutí.

Jakou kabelku k červeným šatům? Zvolte neutrální barvy!

 Pokud chcete, aby červené šaty byly ústředním bodem vašeho vzhledu, zvažte výběr kabelky v neutrální barvě, jako je černá, bílá, béžová nebo šedá. Taková kabelka bude působit jako pozadí a zároveň zdůrazní intenzitu barvy šatů.

Která kabelka se hodí k červeným šatům? Dodejte svému stylingu šmrnc!

Pokud hledáte něco luxusnějšího, kabelka v odstínech zlaté nebo stříbrné dodá vašemu vzhledu jiskru a eleganci. Metalické doplňky se dobře hodí k červeným šatům a dodají celému vzhledu luxusní nádech.

Jakou kabelku nosit k červeným šatům? Jděte po detailech!

Kabelka s kontrastními detaily: Pokud máte ráda odvážný styl, můžete se rozhodnout pro kabelku s kontrastními detaily, jako jsou zajímavé přezky, střapce nebo aplikace. Taková kabelka dodá originalitu a šmrnc i těm nejklasičtějším červeným šatům.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *