Novinky v obchodě Paní Kabelkova – ideální kabelky na podzim!

Podzim přišel v plné parádě a s tím i čas na změnu šatníku! Jedním z klíčových prvků každé módní proměny jsou samozřejmě kabelky. V tomto článku se dozvíte o novinkách z obchodu Panikabelkova.cz, které skvěle zapadnou do aktuálního ročního období. Teplé barvy, stylové střihy – ideální volba pro přidání šarmu podzimním outfitům!

Kabelka na podzim – pohodlný dámský batůžek v odstínech rudé

Pokud v každodenním životě kladeš důraz jak na pohodlí, tak na zajímavý vzhled, dámský vintage batůžek od firmy Herisson je trefou do černého! Je vyrobený z ekologické kůže, okouzlí vás pečlivým provedením, praktickou velikostí XL a nadčasovým vintage stylem. Do něj pohodlně uložíš užitečné maličkosti a formát A4, takže se skvěle hodí pro aktivní dny.

Kabelky na podzim 2023 – praktická křížová kabelka s módním páskem

Ne každá z nás je příznivcem velkých kabelek, a proto skvělou alternativou je křížová kabelka. Ve velikosti S je nesmírně elegantní, lehká, ale zároveň prostorná – ideální pro užitečné příslušenství. Kabelka je vybavena širokým páskem se vzorem v pepitce, který krásně ladí s kabátem nebo bundou.

Dámské kabelky podzim 2023 – vsaďte na medovou barvu!

Venku už je deštivo a chladno, ale to vůbec neznamená, že byste měla vsázet na chladné a střídmé barvy. Právě naopak! Je dobré sáhnout po doplňcích v teplých barvách, které vyniknou v davu. Jednou z krásných podzimních barev je medová barva. Skvěle zahřeje váš outfit a zároveň odkazuje na žluté listy stromů. Proto v nové kolekci nemohl chybět batůžek v této barvě. Skvěle podtrhne vaše outfity a dodá jim trochu slunečního vzhledu v šedý, podzimní den.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *