Která kabelka se hodí k červeným botám?

Červená je nadčasová barva a zároveň velmi ženská a zdůrazňuje sex-appeal. Není tedy divu, že ji ženy rády používají, a to nejen pro velké příležitosti – červené boty a odpovídající kabelka by měly být v šatníku každé ženy. Protože tím, že si oblékneme červenou, můžeme bez větší námahy vypadat a cítit se fenomenálně. Musíte však červené boty kombinovat s červenou kabelkou? No, to ne! Připravili jsme pro vás několik tipů, jakou kabelku zvolit, abyste vypadaly úchvatně.

Červenou barvu lze použít jako celkový vzhled nebo může podtrhnout styl v doplňcích, jako jsou boty nebo kabelka. Současné trendy jsou takové, že není nutné nosit kabelku ve stejném barevném provedení s červenými botami. Na rozdíl od starého pravidla, které říkalo nosit kabelku a boty ve stejné barvě, jsou nyní obvykle pravidlem kontrastní kombinace. Možností je spousta, takže si na své přijdou jak dámy, které ocení decentnost a jemné barvy, tak i ty, které jsou odvážné a nebojí se divočit …. perfektní kombinaci.

Červené boty s univerzální béžovou kabelkou

Pro ty, kteří dávají přednost spíše tlumeným barvám, bude dokonalou kombinací s červenými botami kabelka v béžových a karamelových odstínech. Tato varianta se bude hodit ke každodennímu oblečení i k elegantním večerním outfitům. Tato kombinace je bezpečná, protože jediným prvkem, který upoutá pozornost a dodá stylingu charakter, jsou boty. Co se týče stylů kabelek, červené boty na jehle nebo jehlovém podpatku se budou dokonale hodit k úzké kabelce na poštu a kufru v jemných odstínech hnědé.

Stačí jeden výrazný stylový prvek

Červené jehlové podpatky jsou vedle černé a nude klasikou, která vždy udělá výrazný dojem a půjde ke stylu. Stejně jako ostatní modely bot v této barvě. Červenou lze nosit jak na velké příležitosti, ke krásným šatům, tak na každý den, k džínám nebo sukni. Jen nezapomeňte, že červená nemá příliš ráda konkurenci. A proto by se neměla kombinovat s jinými výraznými barvami. Efekt by se mohl ukázat jako přehnaný nebo jednoduše nevkusný. Proto by se červené boty měly kombinovat s kabelkami v tlumených barvách. Toto pravidlo platí i pro ostatní prvky outfitu. Všechny odstíny hnědé, béžové, šedé nebo klasické černé jsou ideální kombinací s červenou. Ačkoli není jediným vhodným doplňkem pro červenou barvu…

Červená v kombinaci s modrou

Tato kombinace nemusí být každému jasná, ale červené jehlové podpatky si naprosto zamilujete s modrou kabelkou. A navzdory zdání nebude druhým výrazným akcentem, ale dokonalým doplňkem celku. Tato kombinace vytvoří originální a divoce módní vzhled. A podle toho, jakého efektu chcete dosáhnout, můžete zvolit různé odstíny modré. Tmavě modrá kabelka se bude skvěle hodit k formálnímu, kancelářskému outfitu – v tomto případě doporučujeme zvolit aktovku nebo kufr. A pokud červené boty nejčastěji nosíme k neformálnímu oblečení, můžeme se rozhodnout pro kabelku ve světlejších modrých tónech.

Umění najít odkaz na kabelku a boty

Výše uvedené příklady ukazují, že červenou lze kombinovat s úplně jinými barvami, ale je důležité, aby byly tónované. Dalším způsobem, jak najít kabelku, která se hodí k červeným botám, je najít společný prvek, na který lze odkazovat. Tím může být barva nebo materiál. Pokud je podrážka boty černá nebo jde o kombinaci několika barev, včetně červené, stojí za to, aby se jedna z nich objevila na kabelce. Hledáním takových inspirací a vztažením kabelky k botám můžeme vytvořit outfit jako z módního mola. Důležitý je také materiál. Taška ze semiše bude nejlépe vypadat se semišovými botami. Výjimkou z tohoto pravidla je kombinace lakovaných bot s kabelkou ze zrnité kůže a naopak.

Rozloučení s celkovým vzhledem

Porušení donedávna platného pravidla, že barva kabelky a bot musí být stejná, je pro většinu dam velkou úlevou. Nemusíte totiž mít tucet kabelek, ale jen jednu, která při sladění s jakoukoli barvou bot bude vypadat dokonale. Chceme-li si pořídit takovou univerzální kabelku, měli bychom se zaměřit na béžovou nebo nesmrtelnou černou. Co se týče stylů, skvělou volbou pro ležérní outfity budou kufry, dámské kabelky a shopperky. Pokud si chcete vyjít s červenými jehlovými podpatky, ideální je spojovací kabelka, která má s botami něco společného. Přesto chcete vytvořit celkový vzhled? Pak se ujistěte, že vaše kabelka a boty mají stejný odstín červené. V opačném případě nebude efekt zdaleka žádoucí.

Možností při výběru kabelky k červeným botám je opravdu hodně. Stačí mít na paměti několik jednoduchých pravidel, nekombinovat červenou s jinými výraznými barvami, jako je oranžová nebo fialová, a efekt bude jistě ohromující. Protože červená je extrémně energická barva, vše ostatní by mělo být v pozadí a jemným doplňkem.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *