Zapojte se do jedinečných propagačních akcí!

Žhavé propagační akce jsou to, co máte nejraději? Pak se podívejte na propagační akce v obchodě Paní Kabelkové a najděte si nabídku, která vám vyhovuje.

Béžový univerzální batoh

Místo kabelek omezujících váš pohyb si raději vyberete batoh? Zejména takový, který se hodí k vašemu každodennímu stylingu a nijak neomezuje váš pohyb? V tom případě si prohlédněte tento univerzální batoh z ekologické kůže od společnosti Herisson. Je k dispozici ve formátu XL, takže se do něj vejde i notebook formátu A4. Zamilujete si jeho mnoho funkcí, včetně kapes na vnější i vnitřní straně, které vám pomohou udržet pořádek v příslušenství. Tento model se bude dobře hodit do práce, na univerzitu i pro mnoho dalších příležitostí.

Klasická taška XXL

Zde je model, který v sobě spojuje pohodlí, kapacitu a eleganci. Tato klasická dámská kabelka od společnosti David James vás překvapí svou sbalitelnou velikostí, nadčasovým designem a precizním zpracováním. Je vyrobena z vysoce kvalitní ekokůže a vyniká svou robustností a všestranností. Vezměte si ji na nákupy, do práce i na různá další místa. Tato béžová kabelka vám umožní dotvořit vaši decentní image!

Vintage batoh

Co takhle vintage batoh jako ten, který vás osloví nejvíce? Tento dámský batoh od značky Herisson je modelem, který v sobě spojuje nadčasový styl a precizní krejčovské zpracování. Dovnitř se vám vejdou doplňky, zápisník formátu A4 a další nezbytnosti. Tento světle šedý batoh osloví zejména příznivce vintage stylu.

You may also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *